Om oss

En glad familj på stranden

Välkommen till Tandvårdsgruppen i Bromma!

Kliniken har funnits i samma lokaler sedan 1970-talet och drivs sedan år 2018 av tandläkare Anmar Faraj. Kliniken har renoverats och moderniserats för att följa dagens krav på god tandvård.

Mottagningen ligger på Stora Ängby Allé 1, centralt vid Ängby-torg.

På Tandvårdsgruppen Bromma, sätter vi våra patienter i fokus och strävar efter att ge dig som patient ett personligt bemötande och vård av hög kvalitet till humana priser. Här möter du tandläkare som värdesätter såväl bett funktion som estetik högt.

Kliniken är ansluten till Försäkringskassan, vilket innebär att statligt tandvårdsstöd och högkostnadsskydd gäller. Vid ditt första besök görs en noggrann undersökning där olika behandlingsförslag presenteras oavsett om patienten har ett litet eller stort behandlingsbehov. Vid mer omfattande behandlingar lämnas ett kostnadsförslag. Vi gör stora tand-behandlingar och estetiska konstruktioner där vi kombinera ofta tandställning med Invisalign och Porslin-fasader eller kronor för att få den perfekta Leende.

Anmar Faraj

Anmar Faraj

Anmar Faraj är Leg.Tandläkare Fick sin legitimation år 2000 Från Karolinska institutet . Jobbat många år på Folktandvården där fick han nisch utbildning på kirurgi och implantat-kirurgi. Han jobbat många år på specialist kliniken vid folktandvården.